under the rose

23 augustus 2006

Nieuw stel



Mag ik jullie voorstellen: jongeheer en mejuffer Samurai en Smoske Zebravink. Wonen vanaf heden samen in De Blauwe Kooi Op Het Dressoir, Woonkamer, Appartement van meisje T. en jongen C. Vermoedelijk geboortejaar 2006, grootte 10 cm (gemeten van snaveltip tot staartpuntje). Voorlopig kinderloos (en dat zouden hun baasjes liefst nog even zo houden...). Hobby's: stokhippen, spelen met eten, elkaars veren poetsen. Hebben een hekel aan: plotse bewegingen, stofzuigers, niezende baasjes en een dekentje over de kooi.

Dag Samurai! Dag Smoske! Zeggen jullie even dag tegen de mensen?

5 Comments:

  • Jip en Janneke sturen hun beste wensen bij deze heuglijke gebeurtenis! Ze laten vragen wanneer ze eens mogen komen spelen. Dan kunnen ze Samurai en Smoske vertellen dat stofzuigers eigenlijk superleuk zijn en een perfecte reden om eens flink te beginnen tsjielpen.

    By Blogger annelies, at 23 augustus, 2006 12:20  

  • Sam wil graag bij gelegenheid de plaats van de stofzuiger innemen om de vogeltjes te laten schrikken (helemaal niet mooi van hem, zeker als je weet dat hij zelf niks van een stofzuiger moet hebben).

    By Anonymous Anoniem, at 23 augustus, 2006 21:55  

  • Gefeliciteerd met jullie duo! Ze zijn mooi!

    By Blogger Polle, at 24 augustus, 2006 12:32  

  • Pablo, onze poes, wil ook wel op bezoek komen. Maar ik hou haar liever hier, hoewel onze ik-slaag-er-nog-niet-in-om-een-vlieg-te-vangen-maar-doe-wel-graag-alsof -huisgenoot niet echt een gevaar zou zijn ;-)

    By Anonymous Anoniem, at 25 augustus, 2006 12:44  

  • Dank jullie wel voor de fijne reacties! We zouden niets liever doen dan een housewarming-party organiseren voor ons koppeltje - alleen is de kooi jammer genoeg een ietsiepietsie te klein om tegelijkertijd twee parkieten, een kat en een hond in te entertainen...

    By Blogger Tamara, at 29 augustus, 2006 11:43  

Een reactie posten

<< Home